5 motive să alegeți Genetic Center pentru testări genetice în 2017

GC
Medicina genetică este, fără dubiu, medicina viitorului, dar cucerește deja prezentul cu testări la îndemâna noastră, a tuturor, care ne pot schimba radical viețile. Gândiți-vă doar în câte privințe ne pot ajuta testările genetice făcute cu acuratețe și profesionalism:

 ·        dacă nu reușim să obținem o sarcină, ne indică dacă sunt probleme genetice care ne împiedică visul

 ·        după ce o obținem, ne spun dacă viitorul copil prezintă sau nu riscuri de boli genetice

·        apoi, testele genetice ne fac să primim tratamente personalizate - țintite pentru tipul de mutație suferit – în cazul unui cancer

·     ne ajută să știm dacă moștenim anumite riscuri de maladii de la rudele noastre și câte și mai câte.

Important este însă și unde alegem să facem aceste analize genetice atât de utile. Iată de ce pledăm pentru Genetic Center – nu din motive de laudă, ci de informare corectă, căci dacă nu aflați aceste informații de la noi, cum le puteți cunoaște și face alegerea potrivită pentru dumneavoastră?

     1. Experții desăvârșiți

Avem cei mai buni specialiști în genetică din România. Toți cei din echipa noastră au fost aleși pentru că excelează pe domeniile pe care le-au îmbrățișat și pentru că știu exact cum să pună suflet în fiecare consultație.

2.    Parteneriatele premium

La momentul actual, serviciile genetice oferite pentru partea de sarcină acoperă cam 70% din ponderea celor existente în străinătate, ceea ce reprezintă un pas important pentru România. Până vom ajunge la 100%, ne-am luat cei mai buni parteneri în Franța, Germania, Spania, Grecia, Suedia, fiecare specializat pe un anumit domeniu. Rezultatul colaborărilor a fost și este foarte bun astfel încât am reușit să elucidăm și să confirmăm sau infirmăm diagnosticul pentru mulți dintre pacienții noștri.

   3.    Aparatura de ultimă generație

Rezultatele de care depind atâtea vieți nu au nevoie doar de personal calificat să le efectueze și să le interpreteze, ci și de aparatură de ultimă generație la care să fie prelucrate. La Genetic Center am refuzat să auzim despre compromisuri și am căutat mereu aparate pe care să ne putem baza pe deplin și noi, și pacienții care au încredere în testele noastre – un exemplu ar fi secvențiatoarele, tehnologia NGS - Next generation sequencing utilă pentru depistarea diverselor mutații implicate în apariția bolilor genetice și a cancerelor sporadice.

   4.    Feedbackul pacienților

Suntem cel mai… îndrăgit centru de analize genetice din România Și nu este o exagerare: vorbesc pentru noi pacienții cărora le-am pus la dispoziție un chestionar de evaluare pe siteul nostru și care, în proporție de 99%, se declară "foarte multumiți". Vă lăsăm să citiți mai jos trei evaluări cât se poate de oneste:

♦ ”Sunt foarte mulțumită de serviciile și colaborarea cu echipa Genetic Center. Niște oameni de un profesionalism cum rar mai întâlnești în ziua de azi, din păcate. Felicitări pentru promptitudine și amabilitate!

Eu am înțeles importanța acestor analize genetice și pot să zic că sunt "norocoasă" că nu am pierdut decât 2 sarcini până să înțeleg că trebuie să intru mai în amănunt pe acest segment, deși unii doctori chiar m-au descurajat în a face acest set de analize. Ar trebui "promovat" mai mult acest lanț de analize genetice de cuplu, chiar a fi făcute înainte de a rămane însărcinată.

Am o părere foarte bună despre Genetic Center, m-am documentat și online despre clinică. Vă las cuvinte de laudă atât în ceea ce privește personalul, cât și (mai ales) serviciile oferite. Vă mulțumesc mult! Țineți-o tot așa! :) 

   5.    Gama variată de analize și investigații

Acoperim 16 specialități pe partea de analize genetice. Cele mai multe cereri sunt pe domeniile obstetrică-ginecologie și oncologie, dar facem testări genetice și pentru cardiologie, hematologie, pediatrie sau oftalmologie. Vă putem spune și dacă este în regulă să luați anticoncepționale fără riscul unor complicații generate de trombofilii. Vă putem sfătui în privința testării pentru boala celiacă – intoleranța la gluten sau pentru cea la lactoză. Vă putem lămuri inclusiv dacă riscați să moșteniți degenerescența maculară.

 

 

Centre de lucru / recoltare

  Centre de lucru / recoltare:

 • București - Strada Av. Ghe Stâlpeanu, nr. 21 A, Sector 1 (zona Piata Domenii) , 0786 093 567 / 0723 506 641
 • Cluj-Napoca - str. Observatorului, nr. 109 (intrarea prin Str. Pădurii, nr 2), 0729 931 700 / 0734 771 353
 • Brașov -  0721.373.709
 • Baia Mare, Bistrița-Năsăud, Covasna, Harghita, Oradea, Satu Mare, Zalău - 0785.204.251
 • Cluj-Napoca, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu MureșDEVA, SIGHISOARA, MEDIAS- 0734.771.353
 • Constanța, Craiova, Galati, Focsani - 0786.055.771
 • Ploiești - 0786.093.566
 • TARGOVISTE,ALEXANDRIA- 0786.055.774
 • PITESTI- 0786.055.775
 • TIMISOARA, ARAD, RESITAHUNEDOARA- 0786.093.569
 • IASI, SUCEAVA, BACAU, BOTOSANI, PIATRA NEAMT, VASLUI - 0746.259.996
 • BUZAU - 0786.055.770