Testul Harmony, făcut sub îndrumarea experților Genetic Center, alungă grijile pentru sănătatea bebelușului tău

 

pregnant woman happy2

Odată cu bucuria de a afla că sunteți însărcinată, apar și o mulțime de griji referitoare la sănătatea copilului dumneavoastră. Din fericire, genetica vă sare în ajutor! Prin Testul Harmony, puteți afla acum mult mai repede și prin metode complet sigure, non-invazive, evitând analizele riscante, ce probabilitate există ca cel mic să dezvolte anumite sindroame genetice grave.  

Genetic Center, parte din proiectul “O șansă pentru viață”

pregnant couple

Pentru că noi credem că avem “prieteni” și nu “pacienți”, iar “cazurile” sunt, de fapt, niște “povești” care ne intră la suflet și ne bucurăm foarte tare când ajutăm la scrierea unor happy end-uri, am decis să ne implicăm într-un proiect minunat numit “O șansă pentru viață”, organizat la inițiativa Asociației SOS Infertilitatea.

Tu ce risc ai să moștenești cancerul? Cunoaște-l, ca să-l poți învinge!

 

Genetic Cluj 2 139 of 213

1 din 3 persoane va primi de-a lungul vieții un diagnostic de cancer, iar dintre acestea, 1 din 5 va pierde lupta cu boala. Și, în timp ce unele forme ale maladiei canceroase nu sunt ereditare, cancerele de sân, ovare, uter, intestine, stomac, piele sau pancreas pot fi moștenite. Cum ar fi, însă, dacă ai putea afla din timp care este riscul tău sau al familiei tale de a primi un diagnostic de cancer? Nu ai vrea să faci tot posibilul pentru a evita un astfel de scenariu? Această opțiune există acum și în România, sub forma testului Cancer Risk, disponibil la Genetic Center.

Descoperire formidabilă în lupta cu cancerul, purtată cu armele geneticii: 8 din 10 bolnavi în stadiu terminal au învins maladia cu terapia genică

 

4 - Copy

Știrea momentului din lumea geneticii este cu adevărat fantastică: În SUA, pacienții diagnosticați cu cancer în stadiu terminal au primit o nouă șansă la viață, după ce geneticienii au învățat anumite celule ale sistemului imunitar al bolnavilor să identifice și să elimine țesutul malign. O treime dintre cei implicați în această cercetare au intrat în remisie totală!

Genetica vă poate spune dacă riscați un diagnostic de trombofilie, o afecțiune gravă, cu potențial letal

Genetic Cluj 2 88 of 213

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobândită sau, cel mai adesea moștenită, trombofilia este tendința accentuată a sângelui de a se coagula în vase, expunând astfel bolnavul la un risc crescut de formare a cheagurilor. Afecțiunea este considerată gravă de către medici și tratată cu seriozitate pentru că, atunci când cheagul se deplasează către organe vitale precum inimă, plămâni sau creier, ea pune în pericol chiar viața pacientului. Specialiștii Genetic Center explică pe larg ce trebuie să știți despre trombofilie și când trebuie să vă prezentați la genetician, pentru a afla dacă aveți risc de boală.

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6

    Centre de lucru / recoltare:

  • București - Strada Av. Ghe Stâlpeanu, nr. 21 A, Sector 1 (zona Piata Domenii) , 0786 093 567 / 0723 506 641
  • Cluj-Napoca - str. Observatorului, nr. 109 (intrarea prin Str. Pădurii, nr 2), 0729 931 700 / 0734 771 353
  • Brașov - Tel. 0721.373.709
  • Baia Mare, Bistrița-Năsăud, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Zalău - 0785.204.251
  • Alba Iulia, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Mureș - 0734.771.353
  • Constanța, Craiova, Pitești - 0786.055.771
  • Ploiești, Târgoviște - 0785.204.250